Μαύρο στο ιστολόγιο του μεγαλύτερου Σωματείου του Ρεθύμνου: Όπως στην ΕΡΤ έπεσε μαύρο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έτσι και στο Σωματείο Ξεν/ληλων Ρεθύμνου έπεσε μαύρο (ΠΑΣΚΕ), Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι κάτι ενοχλεί μήπως οι ειδησιογραφία που υπήρχε στην σελίδα ή οι πληροφορίες για τους Ξεν/λληλους. Το ΜΑΥΡΟ είναι καλό δεν δημιουργεί προβλήματα...

Η Πράσινη Ανάπτυξη με μπλε κόκους διέλυσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οπότε οι εργοδότες είναι ελεύθεροι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Τους Πίνακες για τους χρεώστες του δημοσίου, γιατί τους ανάρτησαν για να μας πουν ότι τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια με τους κολλητούς και δεν εισέπρατταν φόρους. Φυσικά ούτε τώρα θα εισπράξουν (αφού μαζί τα έφαγαν Πάγκαλε ζεις εσύ μας οδηγείς) γνωστό το σύστημα, έτσι να λέμε και καμιά μπαρούφα να περνάμε την ώρα μας, αφού οι ψηφοφόροι τους, τους πιστεύουν ακόμα. Ρε ουστ. Το Λαμογισταν κόμμα καλό είναι να φύγει.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά = 100% μνημόνιο. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΛΑΟΣ. Στις επόμενες Εκλογές ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μην υπάρχουν διλήμματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όταν έχεις πρόβλημα με την δουλειά σου, μερικοί κανόνες:

* Γίνεσαι μέλος του Σωματείου αν δεν είσαι, αλλιώς δεν ισχύει η ΚΣΣΕ σου
* Δεν χάνεις την ιδιοσυγκρασία σου,
* Δεν παραιτείσαι,
* Είσαι ψύχραιμος,
* Κράτησε σημειώσεις τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει,
* Έρχεσαι σε επαφή με το Σωματείο σου όσο το δυνατόν συντομότερο,
* Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί ή γράφεις ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ και μετά η υπογραφή.
Ν.Δ 29,66% 1.825.609 έδρες 129, ΣΥΡΙΖΑ 26,89% 1.655.053 έδρες 71, ΠΑΣΟΚ 12,18 % 755.832 έδρες 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,51% 462.456 έδρες 20, Χρυσή Αυγή 6,92% 425.980 έδρες 18, Δημ. Αρ. 6,26% 385.079 έδρες 17., Κ.Κ.Ε. 4,50% 277.179 έδρες 12,


Η κυβέρνηση σωτηρίας με εθνοσωτήρες μέσα, οικογενειακής εντιμότητας. Άκη ζεις εσύ μας οδηγείς Α.Ε.

ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτα κατέστρεψαν όλα τα εργατικά δικαιώματα, τώρα θέλουν να σκοτώσουν και τη δημοκρατία στα συνδικάτα.

του Γιώργου Γαβρίλη

Γραμματέα Αυτόνομης Παρέμβασης


Οι δηλώσεις Μιχελάκη για την επέκταση και στις εκλογές των συνδικαλιστικών οργανώσεων του προτεινόμενου εκλογικού συστήματος και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποτελούν μνημείο αυταρχισμού και υποκρισίας.
Κατ’ αρχήν, πρέπει να τονιστεί ότι το συνδικαλιστικό κίνημα ως συνταγματικά κατοχυρωμένος ανεξάρτητος θεσμός προάσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, επιβάλλεται να διατηρεί την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο της λειτουργίας του, από κάθε αυθαίρετη παρέμβαση από την πλευρά της κεντρικής εξουσίας.
Εν συνεχεία, επισημαίνεται η διατήρηση της απλής αναλογικής για την ανάδειξη των εκπροσώπων των εργαζομένων σε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα, που αποτελεί ταυτόχρονα μια ιστορική κατάκτηση των εργαζομένων και την μοναδική εγγύηση για τη δημοκρατική αντιπροσώπευση όλων των τάσεων και ρευμάτων στο εσωτερικό του συνδικαλιστικού κινήματος.
Ο πλουραλισμός και ο ειλικρινής σεβασμός στις διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αντιλήψεις προστατεύεται με το σύστημα της απλής αναλογικής, το οποίο τυγχάνει καθολικής και ομόφωνης αποδοχής στις τάξεις των εργαζομένων.
Αυτές οι πονηρές τοποθετήσεις, με θέμα τη δήθεν μέριμνα για την εξάλειψη φαινομένων κυβερνητικού εναγκαλισμού και διαφθοράς, προέρχονται στην πραγματικότητα από τους εμπνευστές του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και υποτάσσονται στην απέλπιδα προσπάθεια, να συγκαλύψουν την κατάρρευση των δυνάμεων τους στις εκλογές, για την ανάδειξη των συνδικαλιστικών εκπροσώπων, ώστε να παρατείνουν τεχνηέντως την ολική κατάρρευση τους.
Ο καλύτερος τρόπος για τη διασφάλιση λειτουργιών και συμπεριφορών ακηδεμόνευτου συνδικαλισμού στο εσωτερικό του κινήματος μας, είναι η μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες οριστική εξαφάνιση από το προσκήνιο όλων εκείνων των «εκλεκτών», των διάφορων πολιτικών και οικονομικών ελίτ, που καταστρέφουν συστηματικά τη χώρα μας με μνημόνια και νεοφιλελεύθερες, ανθρωποκτόνες πολιτικές.

  Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση των αναγνωστών και δε συνεπάγεται την υιοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται από την Αυτόνομη Παρέμβαση Ρεθύμνου.
Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια: